Skip to content

Ajándék ötletek világutazóknak

Ha van valaki olyan a listádon, aki szeret repkedni a levegőben, egzotikus helyekre utazni, akkor valószínűleg olyan ajándékkal tudod a legjobban meglepni, aminek a hasznát tudja venni az utazásai során. Hagyd ki a szokásos tangapapucs, szemfedő, nyakpárna kombinációt, és adj neki valami olyasmit amire tényleg vágyik.

Telefontok és töltő egyben

Amikor egy új városba érsz a repülőgépről lelépve, valószínüleg sokkal jobban a telefonodra lehetsz utalva, mint amikor mondjuk otthon vagy, mert ilyenkor ismeretlen a környezet, és ahhoz, hogy új helyeket tudj felfedezni, információt gyüjthess, vagy csak simán hívhass egy taxit és természetesen a legfontosabb dologról, a fotók készítéséről nem is beszéltem. Ezek mind mind megterhelik a telefon processzorát, amely azt eredményezheti, hogy a telefonod akksija nem foggja késő délutánnál tovább. De nem is gond, mert az ilyen telefontokok megvédik a telefonodat, és egyben töltik is azt, ezzel akár megduplázva azt az időt amit nyomkodással tudsz tölteni és egyébként pehelykönnyűek. Lehet, hogy ezen a plusz energián fog mullani a hotelfoglalásod!

Vezetéknélküli fejhallgató

Bevallhatjuk szerintem, hogy egy olyan gyártótól aki blutoothos headseteket gyárt, nem várhatunk el sokat vezetéknélküli fejhallgatók terén. De a Blackbeat Senses rock kivétel az allól. Ahhoz képest, hogy 32mm es vezetők vannak csak benne, a hangja szuper és erős, és pehelykönnyű és akár több óráig is viselheted anélkül, hogy akármilyen gondot okozna. A fejhallgatónak körülbelül 18 órás akkumulátor éllettartama van, de van benne egy olyan trükk, ahot seholsem láttunk még. Amint leveszed a fejedről, érzékeli, és leállítja a lejátszást, majd ha visszaveszed ugyanonnan folytatódik. Ez annyira szuper, mert ha például ha valaki kérdez valamit, és le kell venned, nem fogsz a legjobb részről lemaradni a számnak.

Ebook olvasó

Az ebook eladások az egekben vannak, és sok helyen a nyomtatott irodalom is (pl Franciaországban) kezd újra feltörni. Az ebook olvasók mindig életmentők, ha utazásról van szó és teljesen mindegy, hogy egy hat hónapos körúton vagy vagy csak egy hétvégi kiruccanáson. Amíg rendelkezel wifivel, szinte akármennyi címet elérhetsz. De melyiket válasz? A kindle Voyage egy tökéletesen felépített üveggel érkezik, és az amazon hajói között ő a zászlós, de mi akkor is az olcsóbb Kindle Paperwhiteot ajánljuk. A felbontása ugyan olyan jó mint a Voyagé, és egy beépített fénnyel is rendelkezik, viszont a külseje kicsit műanyag érzésű.

Ajándék ha hazaér

Ha esetleg a kiszemelted hazaérne, mi is lehetne jobb egy olyan ajándéknál, amit közösen tudtok eltölteni. A tank vezetéses élményajándékok nagy popularitásnak örvendenek mostanában, nem is csoda, hiszen egy nagyon szuper ajándéknak számítanak. Olyan oldalakról, mint példáúl a HR-Trend, sokkal többet olvashatsz, olyan dolgokról, hogy milyen élmény a versenyautó vezetés, és hogy hogyan válthatod be! Mindenképpen érdemes ellátogatnod oda